zondag 16 september 2012

thema hoekjes in de klas

Deze week leerden we welke regels en afspraken er zijn in de klas en in de verschillende hoekjes. Op dinsdag hebben we ook onze eerste Meervoudige Intelligentiedag gehad en hebben de kls in verschillende groepjes geschilderd, naar kriebelbeestjes gezocht, een parcours afgelegd.

Op woensdag kwam juf Danielle om Frans te geven en de kls leerden de franse woordjes van de hoeken .

 Op woensdag introduceerde we de plasticine en samen met juf Mounia hebben de kls leuke dingen gemaakt en geĆ«xperimenteerd.
 Op donderdag hadden we de introductie van de blokkenhoek en de kls mochten met allerlei soorten blokken spelen: grote blokken, duploblokken, noppers,..., we keken of de toren groter of kleiner als onszelf was en probeerden de grootste toren te maken.








 Op het einde van de dag hebben we nog geĆ«xperimenteerd met de muziekinstrumenten.


 Op vrijdag is er altijd het poppenspel met Nellie en Cesar samen met de kls van juf Sevda. Cesar had er een rommeltje van gemaakt en toen moesten Nellie en Cesar samen opruimen.








 Op Vrijdag hebben we de zandbak voor de eerste keer open gedaan en de kls hebben ervan genoten.








Volgende Week werken we rond de verjaardag van Jules.  We gaan een feestje organiseren en daar hebben we wat voor nodig, dus we gaan de klas versieren, een kroon voor Jules maken, een cadeautje en een tekening in de klas maken, cake versieren,...

De ouders zijn welkom vanaf kwart na 2.

groetjes juf Nele en juf Nelleke

Geen opmerkingen: